Feesten

Schoolfeest of Kerstgala

Om jullie schoolfeest onvergetelijk te maken kan DJ Felipe jullie helpen, ter plaatse kunnen we doornemen wat jullie wensen zijn en wat voor apparatuur en verlichting er gebruikt kan worden, voor een knalfeest kan er zelfs een confetti kanon gebruikt worden.

Ieder schoolfeest budget is ander, daarom is het mogelijk om ter plaatse het pakket met de prijs te bespreken.

Bij DJ Felipe is de prijs all in, geen verrassingen achteraf.

Verenigingsfeest

DJ Felipe verzorgt uw verenigingsfeest op maat voor sportclubs en wijkverenigingen.

DJ Felipe all round en draait muziek vanaf de 70er jaren tot nu waar natuurlijk naar wens ook bekende meezingers bij horen.
Kortom wilt u een gezellige avond, boek dan snel!

Terras / Lounge

Het is zover, de terrassen zijn weer open. DJ Felipe is u graag van dienst om uw publiek te vermaken met passende muziek, zowel lounge grooves, beachhouse. Natuurlijk kan dit ook als achtergrond muziek, uw gasten moeten elkaar wel kunnen verstaan. Later is het mogelijk om naar een dansbare stijl over te gaan.

Wilt u gezelligheid op en rond uw terras? Boek dan snel!

Personeelsfeest

DJ Felipe kan samen met u het perfecte personeelsfeest organiseren. Natuurlijk verzorgen wij voor een gewenste muziek, eventueel bij een gekozen thema. Ook kunnen wij een compleet barbecue pakket aanbieden, vele soorten vlees en salades volledig naar uw wens met bijpassende muziek, tropisch, beachhouse, dansbaar of misschien willen jullie feestmuziek. Wilt u een geslaagd personeelsfeest? Bel dan snel!

80/90 party

We zullen ze nooit vergeten, de knallers van de 80 en 90ere jaren. DJ Felipe organiseert voor u graag een onvergetelijke avond met de hits van Madonna, Prince, Queen of Abba, natuurlijk komen ook de hits van Dune, Paul Elstak, Charly Lownoise en Mental Theo en 2 unlimited voorbij, maar ook uw koos wordt tijdens de avond door DJ Felipe meegenomen, verzoekjes zijn altijd welkom. Wilt u een geslaagde 80s/90s avond? Bel dan snel!

Après-ski

DJ Felipe boeken voor uw apres ski feest. Wilt u een te gekke avond met vele apres ski krakers en schlagers? Dan is DJ Felipe uw partner voor een avond met meezingers en dansjes.

– Muziek keuze kan vooraf besproken worden.
– Verzoeknummers kunnen natuurlijk aangevraagd worden
– DJ Felipe neemt apparatuur mee
– Lichtshow naar keuze
– Confetti

Après-ski